ПРИМЕРИ УСПЕШНИХ ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ

ПРИМЕРИ УСПЕШНИХ ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ

У нашој школи су се у четвртак 26.октобра 2018.г. у окупили представници двадесет и пет образовних уставова из различитих крајева Србије

како би јавно представили своје активности и радове који су одабрани на конкурсу „Примери успешних ваннаставних активности“. Програм јавног представљања најбољих радова на конкурсу отворио је директор Завода за унапређење образовања и васпитања Др Златко Грушановић после кога је присуте поздравио и директор наше школе Урош Момчиловић.

Више од стотину гостију учесника програма, ученика и њихових наставника, успешно су путем презентације представили примере добре праксе својих школа. Показало се и од свих чуло да су ваннаставне активности оно што ученици највише воле и најдуже памте из школског живота.

Посетиоци су могли да чују и виде како се праве речници, организују биициклијаде, шта су здрави оброци, како се праве филмови, предивне макете, одећа од еко материјала, накит, спортска помагала. Могли су чути како се обележавају Дани јабука, промовише поезија и подстиче еколошка свест ученика.

Већина представника школа донела је средства и производе којима су промовисали примере добре праксе, а на штандовима су посетиоци могли да се информишу о начину рада и инспирацији која је довела до успешног резултата и да зајено уживају у експонатима.

Телефони: +381 11 3221239
+381 11 3237314

Е-пошта: osvukstarigrad@gmail.com
Таковска 41
11000 Београд

ПИБ: 101953815
Матични број: 07002912