Сазнали на семинару-применили у пракси

Сазнали на семинару-применили у пракси

Са поносом објављујемо да је рад  “Чувари здрављакао је продукт тимског рада наших колегиница Радице Ристић, Слађане Захаријевић и Тање Ивков, награђен Другом наградом на конкурсу Сазнали на семинару-применили у пракси, који организује Завод за унапређивање образовања и васпитања. Тим поводом су директор Завода, др Златко Грушановић и Сузана Деретић, руководитељка Сектора за стручно усавршавање и напредовање, посетили нашу школу и уручили награде.

Прва награда припала је Биљани Ускоковић Брковић, наставници биологије у основној школи Милица Павловић у Чачку ауторки рада Наслеђивање особина и наследне болести, а трећа награда за рад Пројекат „Уређења дворишта, који је, такође, продукт тимског рада припала је Ани Сурла и Драгани Хемон Попадић, из предшколске установе Бошко Буха, у Инђији.

У складу са епидемиолошком ситуацијом и препорученим мерама, ове године је свечана додела награда конкурса Сазнали на семинару – применили у пракси 2020 изостала у склопу традиционалне прославе славе Завода, на којој су до сада награде биле уручиване. Представници Завода за унапређивање образовања и васпитања су овом приликом ишли у установе награђених наставника и васпитача, како би награде биле уручене у амбијенту у коме награђени на конкурсу раде и обављају свој образовно-васпитни и васпитно-образовни рад.

Телефони: +381 11 3221239
+381 11 3237314

Е-пошта: osvukstarigrad@gmail.com
Таковска 41
11000 Београд

ПИБ: 101953815
Матични број: 07002912